Professzionális rendezvények

Esküvők, szabadtéri, céges rendezvények.
Professzionális rendezvényszervező, és lebonyolító csapatunk közé tartoznak; Malacsütő szakácsunk, dekoratőrünk, a sütési folyamatokban és logisztikai feladatokban segédkező kollégáink, illetve a malacsütés-rendezvény maximálisan színvonalas és problémamentes megszervezéséért felelős főszervezőnk.

A malacsütés

A sütés megkezdését követően 4-5órával később elkészül az étel, s Csapatunk az előre megbeszélt módon szervírozza. Hangulatos tálalás, dekoratív elrendezés, étvágygerjesztő látványvilág.

A malacokról

A malac húst, a csülköket egészségügyileg ellenőrzött, az ÁNTSZ által bevizsgált állatokból, magyarországi, nyomon követhető forgalmazóktól szerezzük be. A disznó-első csülök a legízletesebb része az állatnak, amely a kemencében vaj puhára sül és a bőre ropogóssá válik. Cégünk minden vendéglátói engedéllyel rendelkezik, amely a malacsütéshez szükséges!

A malacsütésről

 A malacsütés folyamata megérkezésünktől a tálalásig közel nyolc órát vesz igénybe, ez természetesen a rendezvény méretétől is függ. Ebbe az időtartamba beletartozik a kemence felfűtése (kb. 3 óra), az installálás; a sátor felállítása, asztalok, melegen tartó eszközök beüzemelése, kasírozás, díszítés és a csülkök sütése. A rendezvény végeztével 1-2 órára van szükségünk az összepakolásra és a helyszín eredeti állapotának visszaállítására.

Malacsütő kemencéink

Cégünk három hordozható, saját gyártású samott kemencével áll megrendelőink rendelkezésére. Malacsütő kemencéink, egyenként 90cm x 55cmes belső térrel rendelkeznek! Melyeket faszénnel fűtünk föl közel 300 fokra!

Felszereléseink

Alapvető felszereléseink közé tartoznak, tálaló asztalok, tálaló, tároló és evőeszközök, tányérok, melegen tartó eszközök, díszítő, dekoráló kellékek. Egy 3x3m-es rendezvénysátor mely rendkívül jól dekorálható, illetve megóvja a sütési folyamatot az időjárási viszonyoktól, hűtőládák melyben a sütésre előkészített állatot tudjuk a helyszínre szállítani. Továbbá három malacsütő kemencénk, melyekkel a rendezvény alatt közel 100 főt tudunk kiszolgálni!

Megjelenésünk

Megjelenésünk minden esetben igazodni tud a megrendelt esemény igényeihez, de klasszikus esetben büféasztalt építünk föl. Ez három kemencéből áll, közöttük egy rendezvénysátorral, amely alatt a megterített asztalokon az elkészült étel melegen tartására szolgáló fűthető eszközök, edények helyezkednek el. Kollégáink természetesen mindenben a rendelkezésükre állnak az egész rendezvény ideje alatt!

f t g

Felszerelések

Alapvető felszereléseink közé tartoznak, tálaló asztalok, tálaló, tároló és evőeszközök, tányérok, melegen tartó eszközök, díszítő, dekoráló kellékek.

Tovább

A malacokról

A malac húst, a csülköket egészségügyileg ellenőrzött, az ÁNTSZ által bevizsgált állatokból, magyarországi, nyomon követhető forgalmazóktól szerezzük be.

Tovább

A malacsütésről

A szabadtéri malacsütés folyamata, megérkezésünktől a tálalásig közel nyolc órát vesz igénybe, de ez természetesen a rendezvény méretétől is függ.

Tovább